Sambar Server Systeembeheer

 

Systeembeheer
De System Administratie pagina waarop eenvoudige systeembeheer optie zijn te vinden. Standaard is de gebruikersnaam 'admin' en wordt het wachtwoord leeg gehouden. Vanuit veiligheidsoogpunt is het zeer verstandig om het wachtwoord op de gebruikers management pagina (User Management page) te veranderen voor de gebruiker admin.

Het is gebruikelijk om systeembeheerderstaken op de server zelf uit te voeren. Om deze reden is de waarde in het systeembeheerder IP veld standaard op 127.0.0.1, dit IP adres is gelijk aan 'localhost'. Echter is het ook mogelijk om systeembeheerderstaken vanaf andere werkstations uit te voeren. Hiervoor dient het IP adres van deze werkstations in het systeembeheerders IP veld te worden ingevuld. Indien je dit wilt, echter wij raden u dit sterk af en kan het systeembeheerders IP veld beter blanco worden gelaten. Is het wel ingevuld dan is het nu mogelijk van elk werkstation op het internet de systeembeheerderstaken voor uw Sambar server uit te voeren.

Gebruikerslicentie
Wanneer u deze software installeert gaat u akkoord met de Sambar Server gebruikerslicentie. Wanneer u het niet eens bent met deze gebruikerslicentie wordt u verzocht om deze software te deinstalleren.

 

Play video

 

Alles wat hier vermeld staat draait op de Sambar Webserver

Van nu af aan kan iedereen hier zijn bericht plaatsen zo dat we van elkander kunnen leren om nog beter om te gaan met deze Sambar Webserver.

Juist om dat er zo veel mogelijk heden zijn in deze server is het niet altijd gemakkelijk om het Engels goed te begrijpen ? en daar ik als webmaster zelf ook natuurlijk met deze Sambar Webserver werk wil het nog niet zeggen dat ik alles weet, dus laat a.u.b. hier een bericht achter zo dat we nog meer plezier kunnen beleven met deze Server.

Alle berichten die hier geplaatst worden verhuizen na verloop van tijd dan bij de Tips & Trucks.Bij voorbaat vriendelijke dank voor uw mede werking namens, Henk Polie.


 


Algemene gebruiksvoorwaarden