Home

Pro Server

 Sommige opties van de Sambar Server hebben een "Pro" licentie key nodig. De huidige lijst met Pro functies bestaat uit:

Een Sambar Server Pro licentie kan aangeschaft worden via de System Administrator formulieren. Er is geen tastbare levering van het produkt. Je ontvangt een licentie key aan het einde van het aanschaf proces voor het activeren van de pro opties in je huidige server. Vanaf 1 mei 2002, de licentie key is goed voor alle 5.1 en latere uitgaven en ook voor alle Sambar Server 6.X uitgaven; licenties die aangeschaft zijn vóór 1 mei 2002 zijn alleen geldig voor de 4.X en 5.X uitgaven. (Mededeling: De licentie postbericht dat je ontvangt van www.regnow.com geeft de indicatie dat het geldig is voor de 5.2 server.)

De System Administrator formulieren verwijst je naar www.regnow.com waar de licentie key aangeschaft en geïnstalleerd kan worden (een invul-veld in de config.ini file). Op dit moment zijn er geen distributie systemen voor de Sambar Server.

De licentie key gaat in de[common] sectie van de config.ini file. Het moet er zo uitzien:

Licensee = <Regname>
License = <Regcode>

Evaluation License

Vanaf de Sambar Server Versie 5.2 Beta 4 uitgave is er een demo key beschikbaar voor het uitproberen van de Pro opties. Alsjeblieft, gebruik deze mogelijkheid om de Sambar Server Pro functionaliteit volledig uit te proberen voordat je een licentie aanschaft. Sambar Technologies wil graag dat alle klanten voor 100% tevreden zijn over het feit of het product je behoefte en verwachtingen verdient voordat je het aanschaft. Je kunt de evaluatie licentie activeren door de volgende licentie toevoeging:

Licensee = Demo
License = Demo

De demo evaluatie licentie staat de server alleen toe om te werken tussen 9AM en 5PM in je locale tijdszone. De server stopt automatisch buiten deze tijd periode met werken.

© 1998-2003  Sambar Technologies. All rights reserved. Terms of Use.

Vertaling van de Engelse tekst naar het Nederlands Augustus. 2002
Copyright vertaler www.spons.net en H.Polie, All rights reserved

Voor vragen of opmerkingen kunt u terecht bij: sambar@polie.nl

Ondanks alle aan de samenstelling van deze website bestede zorg, kan noch de redactie, noch de webmaster (de uitgever) aansprakelijkheid aanvaarden voor eventuele schade, die zou kunnen voortvloeien uit enige fout, die in deze Website www.sambar.polie.nl voor zou kunnen komen of voor de gevolgen van het gebruik van deze site. Ook is zij niet aansprakelijk voor de gevolgen van het niet beschikbaar zijn van de site.